Đokić: Koalicija SNSD, DNS i SP odlično funkcioniše

Đokić: Koalicija SNSD, DNS i SP odlično funkcioniše Izvor: N1

Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je danas u Zvorniku da koalicija SNSD, DNS i SP, neuporedivo bolje funkcioniše i obavlja poslove na nivou Republike Srpske nego što je to radila opozicija koja je u jednom vremenu bila na vlasti u RS."Ovu opoziciju oličenu u Savezu za promjene vidimo sada u Sarajevu. Nemoćni su - ništa nisu uspjeli da urade, iako su tamo tri godine na vlasti. Za to vrijeme uspjeli su da `razvale` svoju grupaciju i danas su BiH institucije bez pravca, plutaju, ne znaju gdje će ih vrijeme odvesti", rekao je Đokić.

Na svečanom prijemu povodom 24 godine postojanja i političkog života SP Đokić je rekao da, za razliku od njih, Republika Srpska ima stabilnost svojih institucija i upravo koalicija SNSD, DNS i SP daju osjećaj te stabilnosti.

"Imamo politike, znamo kuda idemo, imamo jasan pravac, jasan cilj do kojeg sigurno idemo i zato treba to da sačuvamo i da učinimo napor da to sačuvamo", rekao je Đokić.

On je istakao da je, i kada se pojave problemi i teškoće, sposobnost ljudi da nađu kompromis, da kroz dijalog i kompromis nađu najbolja i najprihvatljivija rješenja.

"Upravo koalicija na vlasti u Republici Srpskoj je prije tri dana potvrdila da nastavlja zajedno da radi i da odgovara narodu za vođstvo Republikom Srpskom", istakao je Đokić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: Petar Đokić , SNSD , DNS , sp

Komentara 5

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Neko

Bezlicno poltronce i seljance. Cinimi se iz nekog sela kod brckog.

2 0

Dva zla

Mnogi bi se u RSu radovali kada bi ova vlada otisla. Ali, ko ce je zamijeniti? Opozicija je toliko slaba sa svoj opozicioni rad zasnivaaju na potrosenim floskulama "lopovi, kradljivci, prevaraniti", kao da nemaju bas nikakvih drugih idaje. Niko iz opozicije ne nudi nekakav plan za ekonomski oporavak, zaposljavanje, povecanje nataliteta. Toga uopste nema, a zeli se preuzeti vlast. Izgleda da po onoj narodnoj, covjek od dva zla bira ono manje, pa tako Dodik i Cvijanoviceva ostaju na vlasti.

0 2

Baka

Moj Đokiću tebi je naj važnije da je plata redovna,a što se tiče saveza za promjenu,pa šta su uspjeli u RS_u...

1 1

* Sva polja su obavezna