"Zemlje Zaliva da u danima ramazana iznađu rješenje"

"Zemlje Zaliva da u danima ramazana iznađu rješenje" Izvor: Anadolija

Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović primio je danas ambasadora Kraljevine Saudijske Arabije u BiH Hanija bin Abdullaha bin Mohammeda Mominaha.

Razgovarano je o aktuelnoj diplomatskoj krizi u Perzijskom zalivu.

Ambasador Mominah informisao je člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića o aspektima i razmjerima trenutne krize u Zalivu. Također, obavijestio je Izetbegovića o razlozima koji su ponukali Kraljevinu Saudijsku Arabiju i zemlje regije na preduzete diplomatske akcije.

Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović je istakao da će Predsjedništvo BiH na sljedećoj redovnoj sjednici donijeti stav o trenutnoj krizi u Zalivu. Izrazio je nadu i želju da bratske i susjedne zemlje u danima mjeseca ramazana iznađu rješenje za prevazilaženje trenutne situacije, imajući u vidu svu povezanost i senzibilitet međusobnih odnosa.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 1

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Ćumurba

De ti Bakire probaj ovdje stanje popravit jer ovdje je dno dna. Pusti ti kraju njih oni će se snaći nego bog ti dao sad u svetom mjesecu Ramazanu napravi jedan potez u korist i hajr narodu. Dosta je bilo šupljih priča i obećanja nama je sve gore možda je tebi bolje ušta ne sumnjam.

5 2

* Sva polja su obavezna