Mektić ima poruku za Dragana Čovića

Mektić ima poruku za Dragana Čovića Izvor: N1

Danas je u Banjaluci održan sastanak Dragana Čovića i Milorada Dodika.

Nakon sastanka, Dodik i Čović su se obratili medijima kazavši da je partnerstvo dvije stranke koje predstavljaju u dobrom stanju.

Opširnije o njihovim izjavama na linku OVDJE.

Nakon sastanka, oglasio se i ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić, koji je kazao da ima poruku za Dragana Čovića.

"Gledao sam sastanak Dodika i Čovića u kojem je Čović rekao da hrvatski ministri u Vijeću ministara neće dozvoliti nijedan zakon koji je na štetu srpskog naroda. Poručujem Draganu Čoviću neka se ne petlja u interese srpskog naroda. On je zaštitu interesa srpskog naroda pokazao i na način kako se odnosi prema zločinima nad Srbima u Hrvatskoj i prema zločinima nad Srbima u Hercegovini, da bukvalno ne postoje. Nakon što je istrijebio Srbe u Hercegovini ne treba da štiti interese srpskog naroda. Ako on i Dodik imaju neke međusobne interese da štite, to mogu biti interesi oko kriminala neka to rade, ali će i to doći na red jednog dana", kazao je Mektić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 31

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Mektic i retorika

Istina, ovaj Mektic po neku i pogodi. Ali, politika se vodi, a ne pogadja. Mektic je izgleda zalutau u politiku. Kako izgleda on nikada nije cuo za retoriku, da jeste onad bi se kao ministar potrudio da posjeti barem jedan kratki kurs iz retorike. On se petlja u sve resore, a sam u svojoj nadleznosti nije pokazao nikakav uspjeh. Nije samo dovoljno nekog napadati, a sam nista ne raditi. Mektic ce ostati jos do izbora ministar na papiru, bez izokakvog uspjeha, za zatim ce biti zauvjek zaboravljen.

0 1

Mektić je zalutao u Vijeće ministara.Djeluje potpuno izgubljeno.

0 10

Svi vi pričate šuplje.u svakom momentu i Čović i Izetbegović i Dodik i SDS idu jedni drugum na ruki.Evo ovdje Čović Dodiku juče čović Bakiru pri glasanju za smkenu sultanije Sebije a i Bakir i Čoviću i Dodiku kad zatreba.MI OBIČNI NAROD SE PREPIREMO ČIJI JE POŠTENIJI A ONI SVI LOPOVI DO MEKTIĆA

11 0

* Sva polja su obavezna