Đukanović: Nećemo dozvoliti igranje s Crnom Gorom

Đukanović: Nećemo dozvoliti igranje s Crnom Gorom Izvor: Reuters

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović izjavio je kako nikome neće dozvoliti igranje s Crnom Gorom i da "priziva aveti 90-ih godina prošlog stoljeća".

"Naša vlada neće dopustiti nikome da se igra sa Crnom Gorom i da priziva aveti iz 90-ih. Zato želimo reći kako je Crna Gora učvrstila svoj integritet i da ćemo obraniti miran život građana. Borit ćemo se sa svima onima koji žele ugroziti tu stabilnost ", rekao je Đukanović u petak na svečanosti povodom 26. godišnjice osnivanja te stranke.

Dodao je kako je, unatoč pritiscima kojima se željelo uzeti pravo Crnoj Gori da odlučuje o svojoj budućnosti, formirana vlada koja vrlo odgovorno obavlja poslove i da je zahvaljujući tome Crna Gora ušla u NATO što je, po njegovim riječima, najvažniji iskorak na putu povijesnog zaokreta Crne Gore ka usvajanju europskih vrijednosti.

"NATO daje šansu da u stabilnom okružju, pametnim upravljanjem resursima doprinesemo rastu bruto domaćeg proizvoda. Pred nama su brojni izazovi, najvažnije je da realiziramo započete i počnemo nove projekte. Pripremljeni projekti govore da ćemo iskoristiti šansu i ostvariti interese građana Crne Gore", poručio je Đukanović, prenosi portal Radio televizije Crne Gore.

On je naglasio kako će Crna Gora uskoro imati tri zatvorena poglavlja, čime će biti na čelu regije u pregovorima s Europskom unijom. Dodao je da su ozbiljni izazovi i pred DPS-om, koja će nastaviti s modernizacijom.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 6

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Mane

Pustite sada aferice vidite da nam je zemlja u opasnosti!

0 0

Kremenko

Ni manje drzave ni vecih lopova.....

0 2

cro.ba

Pa zar vas sad ne brani NATO ?

1 1

* Sva polja su obavezna