Kakvo nas vrijeme očekuje danas u BiH?

Vrijeme 05. nov 202308:32 0 komentara
F.Z./N1

U Bosni i Hercegovini danas će biti promjenljivo i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jače padavine se očekuju na području Hercegovine i jugozapadu Bosne. Vjetrovito u cijeloj zemlji uz umjereno i jako jugo, povremeno sa olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 stepena.

U Sarajevu danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Većina padavina se očekuje od sredine dana prema poslijepodnevnim satima. Najviša dnevna temperatura zraka oko 18 stepeni.

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno sunčano na sjeveru i sjeveroistoku Bosne. U ostalim područjima pretežno oblačno vrijeme. Kiša je registrovana na zapadu i sjeverozapadu Bosne.

Temperature zraka u 7:00 sati: Bjelašnica 2 stepena, Ivan Sedlo i Sokolac 10, Bijeljina i Livno 12, Široki Brijeg 13, Sarajevo i Trebinje 14, Bugojno i Zenica 15, Mostar, Srebrenica i Tuzla 16, Bihać i Doboj 17, Prijedor i Sanski Most 18, Banja Luka 19 i Neum 20 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ).

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Pročitajte više

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!