Zatvori

Aktuelne teme i interesantni gosti u Danu uživo

Aktuelne teme i interesantni gosti u Danu uživo Izvor: N1

Vijeće ministara BiH donijelo je Odluku o izmjeni tarife administrativnih taksi, čijom primjenom je došlo do značajnog povećanja cijene izdavanja potvrde o prijavi rada za sve gostujuće strane umjetnike.

Na ovakvu odluku burno je reagovao ministar kulture i sporta Mirvad Kurić, koji je naš današnjii gost.

Danas su predstavljeni rezultati istrage pada aviona kod Mostara, koji se desio 13. maja , kada je poginulo pet osoba među kojima i troje djece. Prema rezultatima uzrok je infarkt pilota. No, je li krivica isključivo njegova, saznajte u Danu uživo.

11. jula biće obilježena 22. godišnjica genocida u Srebrenici. O pripremama, o previranjima u Skupštini općine Srebrenica, koaliciji SDA i SNSD govori Ćamil Duraković, zatvaranju Haškog tribunala za Dan uživo bivši načelnik opštine Srebrenica, predsjednik je Organizacionog odbora.

Govorimo i o sastanku ministra Juske sa resornim entitetskim ministrima o izgradnnji brze ceste Sarajevo Beograd. Uživo smo u Mostaru, donosimo reakcije građana na rezultate istrage avionske nesreće, a naš gost u komentaru društvenih mreža je maldi mostarski novinar Adi Bebanić.

U sarajevskom studiju pozdravit ćemo i proslavljenog bh. K-1 borca Dževada Poturka pred kojim je važan meč.

Kroz Dan uživo vas vodi Emela Burdžović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mrežaTwitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: Dan uživo

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna