Dušanka Majkić se izvinila Mladenu Bosiću

Dušanka Majkić se izvinila Mladenu Bosiću Izvor: N1

Zastupnica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Dušanka Majkić danas se izvinila Mladenu Bosiću zamjeniku predsjedavajućeg Predstavničkog doma PS BiH zbog optužbe da je Bosić "slavio kada su pale akcize".

"Ja sam neprecizno čula jer nije jednostavno slušati sa sajta Parlamentarne skupštine. Probajte pa ćete vidjeti na šta to liči. To je mene navelo da posumnjam da se radilo o Mladenu Bosiću", izjavila je Dušanka Majkić.

Ona je podsjetila da je na prošloj sjednici rekla da njoj kao čovjeku neće biti neprijatno da se izvini nekome za nešto što nije izgovorio, a da je ona to prenijela.

"Ali tu nije tačka, nego zarez. Hoću da znam jesu li te strašne riječi "Dodik je gotov", "Neće biti penzija" i likovanje i smijanje, je li to neko izgovorio. Danas je gospodin Arnaut rekao nekoliko stvari. Da je ta rečenica izgovorena, da to nije izgovorio Mladen Bosić i da je pokušaj bio da se šef kluba poslanika SBB-a utiče na današnje ponašanje gospodina Arnauta na sjednici. Te tri stvari su rečene", kazala je Majkić.

On je istakla da je svima ova situacija postala mučna i da je vrijeme da se završi.

"Ja sam prihvatila i imam satisfakciju da sam čula da su te riječi izgovorene. Bosić ima satisfakciju da sam se izvinila zato što to nije uradio on. Mislim da na ovome treba završiti tu stvar."

Za kraj je dodala da ovo može biti svima iskustvo.

"Moramo voditi više računa kada se obraćamo jedni drugima. Oni koji se najčešće žale, iz njihovih sredina dolazi najveći broj najstrašnijih poruka. Nadam se da će u budućnosti biti više pažnje i poštovanja."

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 2

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Tako se ophode kulturni ljudi

Fin i kulturan gest.

1 0

Neko

Kraljica Bosne. Ikona nasa. Katarina joj nije ravna. Ljubavi moja. Volim te do groba.

0 1

* Sva polja su obavezna