Čedomir Jovanović se upisao u Knjigu žalosti u Srebrenici

Čedomir Jovanović se upisao u Knjigu žalosti u Srebrenici Izvor: Čedomir Jovanović/ Facebook

Predsjednik Liberalno-demokratske partije i narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije Čedomir Jovanović danas se upisao u Knjigu žalosti u Memorijalnom centru Potočari nakon odavanja počasti žrtvama genocida u Srebrenici.

Jovanović je na svom zvaničnom Facebook profilu objavio tekst koji je napisao u Knjigu žalosti.

"Nema tog suda koji svojom presudom o srebreničkom genocidu nad Bošnjacima sa mog naroda može skinuti teret odgovornosti i obaveze da se kaže istina. Generacije odrastaju pritisnute nepravdom i zabludom za koju su odgovorni srpski lideri nespremni da nas izvedu iz zločina u kojem se davimo više od dvadeset godina. I ove godine dolazim sa osećajem pijeteta, želje da promenim pogrešan odnos moga naroda prema genocidu nad Bošnjacima i stida što još uvek to nisam uspeo", napisao je Jovanović. 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 12

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Svaka Vam cast i HVALA g.Jovanovicu! Od ❤ Vam zelim sve najbolje!

5 1

Osman Delić

Zar je Čedomir Jovanović zbog ovoga što piše, što radi i kako djeluje manje Srbin? Po ovom gestu se vidi da nam treba tako malo da se krene u normalizaciju, ali to očito nekome ne odgovara. Čiji i kakvi razlozi stoje iza toga - to je pravo pitanje.

4 2

Antidemokuracija

@Melakaramela najbolji Predsjednik Francuske je bio Jaques Chirac, macron je cionisticka marioneta i ne može biti najbolji isti je kao mrski sarkozi i holande..

1 3

* Sva polja su obavezna