Premijera filma "War for the Planet of Apes"

Premijera filma "War for the Planet of Apes" Izvor: N1

Zainteresovanost mladih za zanatima sve je manja i manja. Ni porodični posao ne žele nastaviti. Sve je više zanata koji polako odlaze u zaborav jer niko ne želi da se time bavi, a i kupovna moć je natjerala mnoge da zatvore svoje radnje...

Glumci filma "War for the Planet of Apes" predstavili su posljednji dio trilogije filma u New Yorku. Film danas stiže u američka kina. Produkciju filma obilježio je naporan rad, a trilogija je dobila pozitivne komentare.

Holivudska glumica Šarliz Teron nazvala je Holivud industrijom "kao iz pećinskog doba" jer rijetko omogućava ženama da režiraju visokobudžetne filmove.

Kandidat za ovogodišnju titulu "hit ljeta" je pjesma "Despacito". Lagani, tečni zvuk regetona. Ovaj hit postao je popularan u Velikoj Britaniji i SAD nakon što je Džastin Beber uradio remiks, pjevajući dodatni stih mešavinom engleskog i fonetički naučenog španskog jezika.

A kada već govorimo o hitovima ljeta, čini se da će nova pjesma Jennifer Lopez "Ni Tu Ni Yo", postati ljetni hit. Naime, audiosnimak ove pjesme na youtube kanalu, u samo 7 dana zabilježio je više od tri miliona slušanja. Da li će postati ljetni hit, presudite sami...

Izvor: N1

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: scena

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna