Zbog prijetnji Vučićevoj kćerki dobio 8 mjeseci zatvora

Zbog prijetnji Vučićevoj kćerki dobio 8 mjeseci zatvora Izvor: N1

Apelacioni sud u Beogradu pravomoćno je osudio na osam mjeseci zatvora Milovana Raonića (29) iz Sivca kod Kule jer je u prosincu prošle godine preko Facebook profila ugrozio sigurnost tadašnjeg premijera, a sada predsjednika Srbije Aleksandra Vučića prijetnjom da će napasti njegovu kćerku, prenosi Tanjug.

Tom je odlukom Apelacioni sud je potvrdio prvostupanjsku presudu Višeg suda u Beogradu iz veljače ove godine.

Imajući u vidu, kontekst i sadržaj inkriminirane poruke kojom se direktno dovodi u pitanje život i tijelo osobe bliske predsjedniku Vlade RS-a, pravilan je zaključak prvostupanjskog suda da je tijekom postupka dokazano da je okrivljeni, radnjama koje je poduzeo, ugrozio sigurnost premijera Srbije prijetnjama da će napasti na život i tijelo njemu bliske osobe, zaključio je, uz ostalo, Apelacioni sud.

Mediji su nakon Raonićevog uhićenja pisali da je ranije osuđivan zbog krađe automobila te da se na Facebooku krio iza profila "dete Partizana".

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 1

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Mirsad

Zanimljivo taj isti Apelacioni Sud osudjuje na 8 mjeseci nekoga za prijetnju a ne izvrseno krivicno djelo a prije neki dan oslobadja najkrvolocnije ubice sa svim dokazima i svjedocima, koje ponizenje Srbijanskog Sudstva.

0 0

* Sva polja su obavezna