FOTO| Kako lopovi u Sarajevu obilježavaju stan koji će obiti

FOTO| Kako lopovi u Sarajevu obilježavaju stan koji će obiti Izvor: N1 / Arhiv

Društvenim mrežama kruži fotografija i informacija o tome kako sarajevski lopovi obilježavaju stambene objekte prije provale.

"Obijen je stan mojoj prijateljici. Već prije je očito stan pripremljen. Plava boja na stepenicama sa brojem stana i ista boja na vratima. Očito tako pripremaju... Čuvajte stanove i obratite pažnju na znakove", poruka je koja se pojavila na Facebooku.

Ukoliko primjetite slične znakove na svojoj zgradi ili kući, savjet je da kretanje sumnjivih osoba prijavite najbližoj policijskoj stanici.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Izvor: Facebook

Tagovi: sarajevo

Komentara 8

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

AVDO BEŠIĆ

TREBA DONIJETI ZAKON DA AKO UHVATIŠ LOPOVA U PRIVATNOM POSJEDU , LIČNO, BEZ RAMIŠLJANJA MU RASOPATI GLAVU DA GA NIKADA VIŠE NE SASTAVE ... TADA ĆE BITI I VIŠE REDA I MANJE PLJAČKI...

0 0

poslije ove vijesti, promijenit ce strategiju, a moj stan nije obijen, samo je brava strucno otvarana u vise navrata, i nista vrijedno nisu ili nije nasao, osim dokumentacije, na temelju cega ne znam ko je pocinitelj ilegalnog ulaska u tudji privatni posjed, ali znam ko je nalogodavac, neko ko bi u svakoj drugoj zemlji bio sa one strane brave, ali kod nas jos/uvijek zapne na "ali".

1 0

Hamed

Što veći grad to veći smrad. Selo stvara život i normalnosti u svemu i poticaj za rad i stvaranje dok se u velikom gradu gubi sve to, radi dosade i nerada mnogi se pogube i završe kao ovisnici, neradnici, a time kradljivci i pljačkaši a o moralu i vjeri ni traga.

40 11

* Sva polja su obavezna