U Srbiji uhapšeno 360 osoba u akciji "Ares"

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je na konferenciji za novinare da je zbog više kirivičnih djela policija uhapsila 360 osoba.

Izvor: N1

Stefanović je rekao da su oni uhapšeni u policijskoj akciji "Ares", kao i da je policija podnijela još 202 krivične prijave zbog najrazličitijih krivičnih djela.

Kako je rekao ministar policije Srbije, hapšenja su se odvijala posljednjih nekoliko dana u 27 gradova i opština u Srbiji.

Neka od krivičnih djela za koja se sumnjiče uhapšeni su trgovina drogom, neovlašteno držanje oružja, pokušaji ubistva, iznude, razbojništva, iskorištavanje maloljetnika za pornografiju...

Tom prilikom zaplijenjeno je 167 kilograma droge, najviše u Beogradu. Takođe je zaplijenjena veća količina novca i oružja, kao i 150 gigabajta pedofilskog materijala.

Pogledajte snimak hapšenja:

Izvor: MUP

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 1

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

nasa je zemlja cista od kriminala, i narkotici su misaona imenica, posebno u nargila kafeima i drugim ugostiteljskim objektima, svugdje nam sve mirise na bijelo , zeleno i cisto....jadna Srbija, mora da se bori sa kriminalom, spaljuje drogu, zagadjuje okolis i eko sistem,...

3 1

* Sva polja su obavezna