Špirić: Rad SDS-a i SZP-a u rangu elementarnih nepogoda

Špirić: Rad SDS-a i SZP-a u rangu elementarnih nepogoda Izvor: N1

Potpredsjednik SNSD-a i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić izjavio je danas da su zasluge SDS-a i Saveza za promjene u institucijama BiH u rangu sa elementarnim nepogodama koje su pogodile Republiku Srpsku, a koje se mjere stotinama milona maraka.

"Blokirali su sve što se moglo blokirati, a što je moglo značiti razvoj u Republici Srpskoj. Blokirali su aranžman sa Međunarodnim monetarnim fondom /MMF/ i zakon o akcizama, a kada se to sabere sa drugim projektima, dobijamo cifru od nekoliko stotina miliona maraka", rekao je Špirić.

Špirić je pojasnio da zasluge za naplatu klirinškog duga od Rusije, koje je Savez za promjene pripisao sebi, pripadaju bivšoj SFRJ koja je stvorila suficit u ekonomskoj razmjeni sa Sovjetskim Savezom, istakavši da je to dug o kome se razgovaralo posljednjih 10 godina.

"Ono što treba očekivati od njih, jer su im instruktori dali nalog, jeste da u ove jesenje dane pribjegnu vaninstitucionalnoj borbi, što bi usložnilo odnose i dodatno nanijelo štetu svima koji žive u Republici Srpskoj", zaključio je Špirić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: Nikola Špirić

Komentara 6

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Nin

bla,bla ,bla ,....i tako u nedogled . Jad .

4 0

Bez Pene

DA U RANGU ELEMENTARNIH NEPOGODA ALI SAMO ZA SNSD

4 0

Mirza

Spiriceva najpoznatija krilatica je:" Živko, Dobik i Biljana su tri Alijina ljiljana". To je palamudio dok je bio u 7. od svojih 14 partija. Inace Spirica zovu Ronaldo, svi znamo koliko je onaj pravi Ronaldo promijenio klubova.

6 0

* Sva polja su obavezna