VIDEO| Požar se spustio blizu benzinske pumpe u Čapljini

VIDEO| Požar se spustio blizu benzinske pumpe u Čapljini Izvor: N1

Situacija na požarištima na području Čapljine je veoma zabrinjavajuća. Vatrogasci i mještani vode veliku bitku sa vatrenom stihijom koja je došla blizu kuća.

Ipak, nada da će požar biti stavljen pod kontrolu leži u činjenici da je Helikopter Oružanih snaga BiH stigao večeras u Čapljinu kako bi pomogao gasiteljima u borbi s brojnim požarima koji proteklih dana gore na području Hercegovačko-neretvanske županije.

U popodnevnim satima vatra se približila benzinskoj pumpi.


Prema posljednjim informacijama iz Federalne uprave civilne zaštite, na području Hercegovačko-neretvanske županije aktivno je desetak požara, a najteža situacija je na području Čapljine gdje su u naseljima Trebižat, Dretelj, Zvirovići, Modrič-Hotanj, Bivolje Brdo i Počitelj ugroženi stambeni objekti.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mrežaTwitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 2

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Neko

Sramota. Tolike pare bacaju na bjesna auta a vatrogasna vozila stara po 40 godina. O kanaderima i air traktorima mozemo samo sanjati.

5 2

Ova FUCZ nije polozila test, treba sve smjeniti od ravnatelja do sefova. Nisu pratili situaciju na terenu a imali su zadatak od stozera. Ravnatelj je neodgovoran, nije dorastao zadatku. Smjena!

7 1

* Sva polja su obavezna