U Monacu se sukobili predstavnici Partizana i Crvene Zvezde

U Monacu se sukobili predstavnici Partizana i Crvene Zvezde Izvor: SK

Crvena zvezda i Partizan su u petak dobili rivale u grupnoj fazi Lige Evrope, ali žrijeb u Grimaldi forumu u Monaku nije prošao bez incidenta. Kako u saopštenju navodi klub iz Humske generalni direktor Crvene Zvezde Zvezdan Terzić je napao potpredsjednika Partizana Vladimira Vuletića.

Saopštenje Partizana prenosimo u cijelosti.

"Umjesto da, sa zadovoljstvom prisustvuje, prvi put nakon deset godina, žrijebu za neko evropsko takmičenje, čemu se i mi u Partizanu iskreno radujemo, jer nam je interes srpskog fudbala iznad svega, očigledno nenaviknut na Grimaldi forum u kojem se obreo, doktor Zvezdan Terzić je, ničim izavan, nakon žrijeba, prišao potpredsjedniku Partizana, Vladimiru Vuletiću, unio mu se u lice i, povlačeći ga za rever sakoa, istakao prijetnju 'da će mu otkinuti glavu' ukoliko ga bude dalje spominjao.

Nakon intervencije Vladimira Vuletića da će ga uvijek spominjati kada on spominje Partizan, ukazivanja da to ponašanje ne priliči jednom doktoru i pitanja da li on to izriče pretnje fizičkim nasiljem, on ih je javno, pred svjedocima, potvrdio.

Na ovaj način su flagrantno prekršene sve civilizacijske, sportske i etičke tekovine, a učinjene su kriminalne radnje koje spadaju u krivična djela po pozitivnom zakonodavstvu ne samo naše drzave.

Sljedstveno ovome, FK Partizan će podnijeti prijave Etičkom odboru UEFA, Etičkoj komisiji FSS i, najzad, policijskim i organima pravosuđa Republike Srbije", stoji u saopštenju Partizana.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mrežaTwitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 11

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Srpko

Koja ste vi evropa kad vam saudiska arabija pravi biblioteke

0 0

Hahah

@joja Kakva federacija jos gori od vas balkanac nezna nego udarit Sramota

5 1

Uceraj Im

papci nenaviknuti na evropsku kulturu i.pravila ponasanja...mozda su pomislili da su u Laktasima

13 5

* Sva polja su obavezna