Održan sastanak Igora Crnadka i Maureen Cormack

Održan sastanak Igora Crnadka i Maureen Cormack Izvor: N1

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak primio je danas u posjetu ambasadoricu Sjedinjenih Američkih Država u BiH Maureen Cormack s kojoj je razgovarao o političkoj situaciji u BiH, aktivaciji Akcijskog plana za članstvo u NATO (MAP) za BiH, popunjavanju Upitnika Evropske komisije, te planiranim projektima SAD-a u BiH.

Razgovarano je i o nedavnoj posjeti potpredsjednika SAD-a Mikea Pencea regiji, koja je bila vrlo uspješna, te je konstatirano da je poslana važna poruka podrške Washingtona regiji.

Cormack je upoznala Crnadka s novim projektom Amabasade SAD-a u BiH s dijasporom, te mogućnostima saradnje ambasada BiH u svijetu na tom projektu, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću MVP-a BiH.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 4

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Instrukcije

kojih se Crnadak verovatno i sa pravom neće pridržavati!

2 0

Sokolac

Ode Dodik niz vodu. Kad su god naši razgovarali sa Američkom ambasadom nekom su skije poturene. Taki smo mi Srbi kroz čitavu istoriju. Jad, jad i jad eto to smo mi

17 2

Bravo

Bravo "srbine" Sokolac@. Evo vidimo kako i "srbin" zna biti opste drustveno kritican, a posebno ako se pretvara da je Srbin. Crnogorac bi rekao "poturci". I za svoju kritiku do sad dobije 17 pluseva. Pohvala i za moderatora da je ovo gore objavio.

0 0

* Sva polja su obavezna