Zašto se Trump pojavljivao u toliko filmova i serija 90-ih?

Zašto se Trump pojavljivao u toliko filmova i serija 90-ih? Izvor: Youtube

Aktuelni američki predsjednik Donald Trump pojavio se u velikom broju filmova i serija 90-ih godina, a glumac Matt Damon objasnio je da je to bio Trumpov zahtjev kako bi dozvolio snimanje u svojim hotelima, prenosi NME.

U drugom dijelu porodičnog klasika “Sam u kući”, Kevin Mekalister (Mekoli Kolkin) ulazi u njujorški hotel “Plaza” i zamoli jednog čovjeka da mu kaže gdje je predvorje. Taj čovek je Donald Trump – nekada uspješni biznismen, a danas predsjednik SAD.

Matt Damon u intervjuu za Holivud reporter, međutim, tvrdi da ta scena nije ni bila u scenariju za film. Kaže da je Trump kao egomanijak, svaki put kada su ga producenti pitali da snimaju filmove u nekom od brojnih objekata koje posjeduje, tražio da se napiše posebna scena za njega.

(Reditelj) Martin Brest morao je da napiše scenu za 'Miris žene', i cijela ekipa je učestvovala u tome. Morali su da potroše sat vremena kako bi snimili sr*** scenu – Donald Trump ulazi i Al Paćino kaže: 'Zdravo, gospodine Trump!' - morao je da ga oslovi po imenu – i onda izlazi”, navodi Damon.

“Potrošite malo vremena kako biste dobili dozvolu, a onda isječete scenu iz filma. Ali izgleda da su je u 'Sam u kući 2' ostavili u filmu”, dodaje on.

Pogledajte scene iz serija i filmova u kojima se pojavljivao Trump:

Izvor: YouTube/CH2

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mrežaTwitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 4

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Posljednji komentari

analiza

Pojavljivao se da bi pobijedio na izborima. Vjerujem da je upravo njegovo pojavljivanje u filmovima, serijama, realitijima, tabloidima doprinijelo njegovoj pobjedi. Možda to tad nije znao, ali jest pomoglo, jer kod neodlučnih glasača i onih koji vole cirkus i šou, a takvih je puna Amerika, Trump je uhvatio poene nad dosadnom Hillary. Najobičniji, a učinkovit do bola, PR. On je svoj od početka, a Hillary je ipak počela karijeru kao tamo nečija supruga.

0 0

To Je Zbog

Promocije frizure...

3 0

Covjek voli sebe

5 0

* Sva polja su obavezna