Sestre Bektić nove članice SDP-a BiH u Srebrenici

Sestre Bektić nove članice SDP-a BiH u Srebrenici Izvor: Dario Matić

Priča o sestrama Bektić koje jašu konje po prekrasnim srebreničkim krajolicima izazvala je oduševljenje građana i medija iz cijele BiH. Ove mlade sestre su jedne od prvih povratnica u Srebrenicu, gradu u kojem žele graditi svoj život.

Ćamka, Fatima i Kadira Bektić su prepoznale kvalitete Socijaldemokratske partije BiH vezane za odnos prema mladim ljudima, te su upravo zbog toga danas, u prostorijama Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, potpisale pristupnice i postale članovi naše Partije, saopšteno je iz SDP-a.

„Drago mi je što smo se moje sestre i ja učlanile u SDP BiH. Želimo pokazati da je moguće ostati u ovoj zemlji, zalagati se za suživot i učiniti je što boljim mjestom za sve nas“, istaknula je Ćamila Bektić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 7

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Mladost mora da preuzme odgovornost na svoja pleca. Ovi stari jarcevi nikada nece i ne zele sici sa trona ako mladi ih ne obore naprijed djevojke i djecaci.

0 0

505

E bas ste u pravoj kumunistickoj partiji uhh

2 3

Smajo

Samo mlade i pametne djevojke poput sestara Bektić, kao i naši mladi momci mogu izgraditi normalnu i progresivnu BiH. Bez obzira na stranku u kojoj će biti. A jedna od najvećih prepreka su im komentari i savjeti ljudi poput ovih ispod ovog komentara. Glave gore, i borite se seke!

4 4

* Sva polja su obavezna