Spasovski: Građani BiH u Makedoniju uskoro sa ličnom kartom

Spasovski: Građani BiH u Makedoniju uskoro sa ličnom kartom Izvor: N1

"Bezbjednost je najvažniji segment društva i bez dobre bezbjednosti nema dobre saradnje", poručio je danas Oliver Spasovski, ministar unutrašnjih poslova Makedonije.

Spasovski se danas sastao sa ministrom sigurnosti BiH, Draganom Mektićem a u obraćanju medijima poručio je da dvije države imaju jako dobru saradnju i zajedničke ciljeve.

"Bezbjednost je najvažniji segment u jednom društvu i bez dobre bezbjednosti nema dobre saradnje. Uskoro ćemo potpisati još jedan ugovor koji će omogućiti građanima BiH i Makedonije da putuju u zemlje samo sa ličnom kartom što je dokaz dobre saradnje", kazao je Spasovski.

Dodao je da je današnji susret bio od velike važnosti zbog više razloga.

"Današnji susret je bio od iznimne važnosti i ne samo da će pojačati sigurnosnu situaciju u našim zemljama, nego i u regionu. Potpisali smo memorandum o saradnji, najvažnije od toga - o policijskoj saradnji. To podrazumijeva razmjenu policijskih službenika i podataka. Jako važna tema za nas i za region je borba protiv terorizma i nasilnog ekstremizma", kazao je Spasovski.

"Učinit ćemo sve da napravimo bolju saradnju i pomognemo jedni drugima u unapređivanju svih segmenata saradnje", dodao je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: Dragan Mektić

Komentara 2

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Antidemokuracija

Jos da nabavimo Sanose, da imamo Makedosnku marku u našim voznom parku :-)

0 1

Karadoz

Super, jos da mi je zant sta bih radio u Makedoniji

3 0

* Sva polja su obavezna