Srbija: Policija najavila akcije u svim gradovima

Srbija: Policija najavila akcije u svim gradovima Izvor: Tanjug/Edib Tahirović

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je u noći između petka i subote na teritoriji Policijskih uprava Beograd i Prijepolje sprovedena sveobuhvatna kontrola saobraćaja sa ciljem pronalaska osoba sa potjernica, narkotika, nelegalnog oružja i pronalaska predmeta koji potiču ili su u vezi sa izvršenjem krivičnog djela.

MUP navodi da je sinočnim postupanjem demonstrirana spremnost pripadnika Ministarstva da u najkraćem mogućem vremenu podignu svoje resurse i postupanje na najviši mogući nivo, kako bi se zaštitila bezbjednost građana, njihova imovina i izvršila kontrola ljudi i vozila, pri čemu je mogućnost bjekstva svedena na minimum.

Ministarstvo zaključuje da su akcije uspješno izvršene u Beogradu i Prijepolju i da će takve aktivnosti i ubuduće biti nastavljene na teritoriji svih policijskih uprava.

Policija je u petak uveče oko 23 sata blokirala određene prilaze i izlaze iz Beograda, kao i putne pravce oko grada. Policija sa dugim cijevima obezbjeđivala je nekoliko punktova i nije bio dozvoljen prolaz ka gradu, a kako prenose mediji sve je trajalo oko sat vremena.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna