Pronađena Ruskinja koja je nestala na Tjentištu

Pronađena Ruskinja koja je nestala na Tjentištu Izvor: Anadolija

Policijski služebnici PU Foča, 26. septembra 2017.godine oko 03,05 sati zajedno sa pripadnicima Speleospasilačke službe Republike Srpske, Stanica Foča (S.D.''Ursus Spelaeus''), pronašli su u mjestu Prijevor, na samoj granici sa Republikom Crnom Gorom, osobu T.O. (1984), državljanku Rusije.

Naime, 25. septembra 2017. godine u 23,35 sati, radnik Nacionalnog parka ''Sutjeska'' prijavio je da su mu se obratili planinari J.B. (1989) državljanin Ukrajine i L.M. (1989) državljanka Rusije i prijavili da su izgubili svaki kontakt sa T.O. kada su zajedno planinarili u predjelu Trnovačkog jezera na planini Maglić, na Tjentištu.

Policijska patrola je odmah u saradnji sa pripadnicima Speleospasilačke službe Republike Srpske ''Ursus Spelaeus'' sa opremom krenula u spasilačku potragu koja je uspješno završena u 03,05 sati.

Pronađena T.O. je bila uplašena i promrzla jer su vremenske prilike bile nepogodne, padala je kiša i bila je velika magla. Pružili su joj potrebnu pomoć te su se svi bezbjedno vratili na Tjentiše.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna