Šibenik: Roditelje šokirao poluprazni školski sendvič

Šibenik: Roditelje šokirao poluprazni školski sendvič Izvor: ŠibenikIn

Ljutiti roditelji jednog djeteta, koje pohađa niže razrede osnovne škole u Šibeniku, pokazali su fotografiju sendviča s par feta neke čudne salame, kojih nije bilo dovoljno niti da popune površinu kruha.

''Pogledajte i pokažite ovo svijetu, pa neka svi vide što našoj djeci daju za marendu u školama. Imalo me kolpati kad je dijete donijelo ovaj poluprazni sendvič s nekom ružnom salamom koja je mješavina parizera i šunke, samo što niti je parizer ni šunka, a bijeloga ima po sebi kao panceta. Pa ovo je živi užas'', izrazio je za ŠibenikIn svoje nezadovoljstvo školskom prehranom roditelj.

Kaže da za školsku prehranu izdvaja oko 110 kuna mjesečno i da ne očekuje carski tretman djeteta, ali dati djeci ovakav sendvič je katastrofa. Nije, priznaje, svaki dan tako, jer djeci poslužuju i krafne, picete ili kroasane, ali ovakav grozan sendvič bez sira i s malo grozne salame, kaže, još nije vidio.

''Sačuvaj nas Bože ovakve države! Da sam samo malo mlađi, pokupio bih ženu i djecu i kliznuo što dalje odavde! I ne bih se zaustavljao u Europi nego bi otišli kod Trumpa, samo da budem što dalje odavde. Strašno je što nam djeca ispaštaju, a bojim se da ovdje nemaju budućnosti'', ogorčen je roditelj.

U upravi škole komentirali su slučaj

''Nemam ja tu što komentirati. Roditelji su dobili ponude za marendu i oni su odlučivali koju će uzeti. Postoji jeftinija i skuplja verzija, dnevno po 5 kuna ili dnevno po 7 ili 8 kuna. U ovoj drugoj dobivaju i jogurt ili voće. Ako su se pretplatili na ovaj mjesec i nisu zadovoljni, mogu to u dogovoru s razrednicima promijeniti ako žele. Na njima je izbor i ja tu nemam što više komentirati. Nije mi jasno da daju to u medije, a sami su birali što će im dijete jesti i uvijek mogu svoj izbor promijeniti'', kazao je za ŠibenikIn Darko Relja, ravnatelj Osnovne škole Vidici pod koju spada područna osnovna škola Ražine.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: roditelji , djeca , šibenik

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna