Otvoren novi Hyundai prodajno-servisni centar u Banjaluci

Otvoren novi Hyundai prodajno-servisni centar u Banjaluci Izvor: N1

Svečanom ceremonijom otvaranja novog Hyundai prodajno servisnog centra, Autoplus Banjaluka kao ovlašteni diler na poseban način je obilježio trinaest godina poslovanja i lojalnosti ovom brendu.

Novi Hyundai Autoplus prodajno servisni centar u Banjaluci je urađen po novim korporativnim standardima ovog brenda, a ujedno je i prvi u Bosni i Hercegovini koji je urađen po istim. U narednom periodu ovlašteni distributer i prodavci u Bosni i Hercegovini će također uraditi rebrending svojih prodajnih centara.

Hyundai Autoplusu je pripala i posebna čast da promoviraju i svojim zvanicama prikažu Hyundai Ioniq. Ioniq je prvi model u svijetu koji u jednom tipu karoserije nudi tri verzije pogonskih sistema: električni, plug in i hibrid. Na našem tržištu trenutno u ponudi se može naći hibridna varijanta.

Ovaj model je stvoren kako bi ponudio dinamičnu vožnju i jednostavno rukovanje što je faktor koji razlikuje IONIQ od drugih hybridnih vozila.

Cijena ovog modela će se kretati od 49.990 KM do 62.990 KM sa PDV-om.

Svi zainteresovni koji žele vidjeti nešto malo drugačiji model za sada mogu nas posjetiti u Hyundai centru u Sarajevu, a u skorije vrijeme i ostalim ovlaštenim centrima u Banja Luci, Doboju, Mostaru i Brčkom.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: Hyundai

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna