Objavljena imena uhapšenih u akciji 'Piramida'

Objavljena imena uhapšenih u akciji 'Piramida' Izvor: N1

Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka u ponedjeljak je od strane Policijske uprave Banja Luka dostavljen izvještaj protiv sedamnaest osumnjičenih lica.

Osumnjičeni su zbog zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo 'Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga' iz člana 207. stav 3. u vezi sa stavom 2. i 1. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Osumnjičeni su: Muhamed Halilović, rođen 1978.godine iz Banja Luke, Dragan Stanišić, rođen 1984.godine iz Banja Luke, Pičulin Milan, rođen 1982.godine iz Banja Luke, Bašić Nedžad, rođen 1982.godine iz Sanskog Mosta, Maksimović Dragan, rođen 1979.godine iz Banja Luke, Novaković Tihomir, rođen 1975.godine iz Banja Luke, Milivojša Branko, rođen 1962.godine iz Prijedora, Dulić Miloš, rođen 1981.godine iz Banja Luke, Živković Dragomir, rođen 1991.godine iz Prijedora,Zoran Šavija, rođen 1958.godine iz Visokog, Živković Dalibor, rođen 1971.godine iz Prijedora, Behremović Edin, rođen 1969.godine iz Sanskog Mosta, Kokić Ognjen, rođen 1982.godine iz Istočnog Sarajeva, Mačak Dalibor, rođen 1981.godine iz Banja Luke, Chalupa Julia, rođena 1993.godine iz Banja Luke, Vedran Žolja, rođen 1984.godine iz Banja Luke i Janjić Nebojša, rođen 1973.godine iz Istočnog Sarajeva.

Osumnjičena lica su lišena slobode u okviru šestomjesečne zajedničke akcije Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, Policijskih uprava Banja Luka, Prijedor i Istočno Sarajevo.

U prethodnih šest mjeseci osumnjičena lica su vršili nabavku opojnih droga kokain, heroin, marihuana i spid na području grada Sarajeva i Sanskog Mosta, te su istu preprodavali korisnicima na području Grada Banjaluka.

Osumnjičena lica su sprovedena radi ispitivanja u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka.

Nakon ispitivanja osumnjičenih lica, u nastavku postupka istrage tužilac će odlučiti ostavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora, o čemu će javnost biti obavještena.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 2

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Mister X

Bratstvo jedinstvo ozivljeno u podzemlju

1 0

Eminna

Konacno da se imenom i prezimenom objavi identitet uhapsenih! Dosta je vise inicijala!!! Zasto stititi identitet kriminalaca??? Transparentnost je i u ovim slucajevima prijeko potrebna!!!

7 0

* Sva polja su obavezna