Scena: Ivan Bosiljčić 2. novembra u Banjaluci

Festival filma "Slobodna zona" koji će se održati po 13. put, od 1. do 6. novembra u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, predstavlja angažovane igrane i dokumentarne filmove prikazane na festivalima širom svijeta. Ovogodišnja selekcija obuhvata preko 40 filmova.

Izvor: N1

Popularni beogradski glumac Ivan Bosiljčić boravio je u Banjaluci, gdje je najavio svoj koncert pod nazivom "Par stihova za nas" 2. novembra u Kulturnom centru Banski dvor, sa početkom u 20 sati. Od 2009. godine Bosiljčić pjeva. Izvodi ruske romanse, filmsku i savremenu pop muziku, ali i govori poeziju domaćih i stranih pjesnika poput Šantića, Rakića, Antića, Jesenjina i Bodlera.

Glumci Dustin Hoffman i Adam Sandler pojavili su se juče na Udruženju režisera Amerike za specijalnu projekciju filma "The Meyerowitz Stories" prije zvaničnog dolaska u kina. Film će biti dostupan na Netflixu u petak 13. oktrobra.

U novembru će na njujorškoj aukciji biti poslijednje dijelo italijanskog umjetnika Leonarda da Vincija "Salvator Mundi", čija se vrijednost procjenjuje na oko 100 miliona dolara.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: scena

Komentara 1

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Posljednji komentari

Kamenko

Ja cim se vi bavite i tupite mozak sacuvaj Bože!!!

1 1

* Sva polja su obavezna