Vučić "mjeri" izvještavanje N1: Više Dačića, nego mog govora

Vučić "mjeri" izvještavanje N1: Više Dačića, nego mog govora Izvor: N1

Predsjednik Aleksandar Vučić je, na pitanje N1 da li zna zašto osnivač i bivši predsjednik SNS Tomislav Nikolić nije bio prisutan na svečanosti povodom 9. rođendana te stranke, odgovorio da to treba pitati njega.

Vučić se osvrnuo i na izveštavanje N1 o tom događaju, procijenivši da su gledaoci mogli više da čuju ministra Ivicu Dačića nego njega.

"Njegova je stvar da li želi ili ne želi negde da dođe", rekao je na pitanje da li zna zašto Nikolić nije došao na svečanost na Tašmajdanu u subotu. "Sa Tomislavom Nikolićem imam dobru saradnju, u petak smo se videli, razgovarali o odnosima s Rusijom, Kinom, videli smo se u subotu u Kragujevcu", dodao je.

Rekao je da je to stvar ličnog opredjeljenja i da ne misli da je to važno, a da je "sasvim siguran da je Tomislav Nikolić za svoju SNS uvek, a da li će negde biti na nekom skupu ili ne - to je njegova privatna stvar".

Međutim, predsjednik Srbije je dodao i da je veoma sretan što može da obavesti gledaoce N1 koji, kako je ocijenio, to nisu mogli da vide našoj televiziji, da su na tom skupu bili i prijatelji Srbije iz Španije, Kine, Grčke, Mađarske...

"A i mene su slabo mogli da čuju, više su čuli gospodina Dačića, pošto vam je to valjda odgovaralo, jer vam se moj govor nije svideo. Žao mi je što se američkoj Televiziji N1 moj govor nije dopao, ja mislim da je bio ozbiljan, da je bio odgovoran, da je govorio o tome u kom smeru Srbija treba da ide u budućnosti, a možda vam se i zato nije dopalo", naveo je Vučić.

Vučić odgovara na pitanja novinara u Rafineriji Pančevo. Pogledajte video:

Izvor: N1

Komentara 4

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Hajde

Plači malo,nisi odavno

2 2

Duplo Golo

Vučiću govor nije ništa ako nije iskren, ako ti misliš da je iskren a većina da nije ili nije ili si ti loš glumac.

1 2

ovaj

je ofarban sa 100 boja nema partije stranke pokreta u evropi i svetu sa kojom ovaj ne bi radio zajedno a svakome kaze da ga voli a naj vise voli one koji mu poklone avion i raketu

12 2

* Sva polja su obavezna