Vanredna sjednica Parlamenta Federacije BiH

Vanredna sjednica Parlamenta Federacije BiH Izvor: N1

Vanredna sjednica Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine sazvana je za danas u Sarajevu, saopćeno je iz Parlamenta.

U predloženom dnevnom redu su odluke o prihvatanju zaduženja po Ugovoru o zajmu između Bosne i Hercegovine i Evropske banke za obnovu i razvoj  (EBRD) za realizaciju Projekta vodovod Visoko, Projekta vodovod Sarajevo, Projekta Regionalni vodovod Plava voda i Projekta vodosnabdijevanja Gradačac.

Naredne najavljene tačke dnevnog reda su usaglašavanje tekstova zakona različito usvojenih u domovima Parlamenta FBiH, kao i izbori i imenovanja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 5

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

linda moore

Pozdrav svima ondje dobro slušajući ovo. Ja sam Johnson iz Španjolske koji živi u Torontu Kanadi, želim iskoristiti ovo veliko sredstvo za objavu ovog zajmodavca, gospodina Georgea Franklina, koji je doista Bog poslao svojoj obitelji. Prije nekoliko mjeseci bio sam u potrazi za kreditom s interneta, gdje sam bio scammed za 130.000,00 dolara. Nikad nisam mislio da ću ikada podnijeti zahtjev za kredit preko interneta prije nego što sam došao preko post o ovom vjerovniku od strane jednog Alexandra Carlos, koji je također dobio kredit od nje, a zatim mi je ponovno pokušao, nakon obrade kredita, zamolio me da dajem bankovne podatke koje sam napravio i za moje najveće iznenađenje dobio sam zajam od $ 130,000.00 u početku sam mislio da je to šala dok nisam stigao u banku da potvrdi i to je istina, bio sam prepun radosti. Obratite joj se za kredit danas putem e-maila: georgefranklincreditcompany@gmail.com ili WHATSAPP: +19292227999

0 0

Visoko i Visočani su uz svoju načelnicu i njen projekat " voda za sve stanovnike Općine Visoko" !

0 0

PENZIONER UMIREovljenik

A penzioneri ljekari bubrezni bolesnici radnici sa nezvezanim radnim stazom itd itd itd.Zasto primate tolike place.Vama treba pod hitno normirati rad.Prema izvrsenoj normi platu dati.

9 1

* Sva polja su obavezna