Slavimo rođendan: Pogledajte kako izgleda jedan dan na N1

N1 je prva regionalna i lokalna 24-satna platforma za emitovanje vijesti i aktuelnosti za više od 20 miliona ljudi na Balkanu.

Izvor: N1

Sa produkcionim centrima u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu, N1 je ekskluzivni informativni partner CNN-a. Na današnji dan prije tri godine N1 televizija je krenula emitovanje programa.

Kako kreće planiranje dana na N1 - pojasnila je Tatjana Sekulić-Preljević, izvršna producentica N1 TV Sarajevo. 

"Planiranje dana na N1 formalno počne jučer, ali u suštini ne prestaje. Jučer smo okvirno na sastanku okvirno dogovorili kojim temama ćemo se baviti, šta su izazovi koji nas čekaju danas. U svakom trenutnku smo spremni za bilo koji izazov", izjavila je Tatjana Sekulić Preljević, izvršna producentica N1 Televizije Sarajevo.

Amir Zukić, prvi čovjek N1 TV za BiH pojasnio je šta znači biti dobar lider.

"Ja sam tu prvi među jednakima, tako se ja postavljam. Naši investitori od menadžera očekuju da budu lideri. Ja smatram da je lider onaj koji omogući svojim uposlenicima da se osjećaju dobro u toj firmi. Ako se vi tako osjećate - onda sam ja dobar lider. Ako pri tome proizvodite dobar program, ako je publika za koju radimo zadovoljna - onda je to to", kazao je Amir Zukić, direktor N1 televizije Sarajevo.

U nastavku, pogledajte danas kako izgleda jedan dan na N1 Sarajevo.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: N1 , N1 godišnjica

Komentara 14

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Neko

Bez cenzure molim.

1 0

Mirha.

Gdje je moja čestitka

0 0

Mirha.

Sretan rodjendan najboljoj našoj TV ,na visoko edukativnom, kulturnom i profesionalnom kadru. Vama treba plaćati TV taxsu , još mnogo stručnih i ljepših rodjendan uz želju da našu BiH učinite boljom za življenje. Srdačne čestitke i zahvalnost za ono što nam pružate.

4 1

* Sva polja su obavezna