Mektić: Dodik laže, nikad Kuntoš nije bio vozač Alekse Buhe

Mektić: Dodik laže, nikad Kuntoš nije bio vozač Alekse Buhe Izvor: N1

Ministar Dragan Mektić je danas na konferenciji za medije komentarisao izjave Milorada Dodika u vezi sa pronalaskom Dejtonskog mirovnog sporazuma na Palama.

"Isprovociralo me kad je rekao da je uhapšeni Željko Kuntoš vozač Alekse Buhe. Laže. Nikad Kuntoš nije bio vozač Alekse Buhe, ali jeste bio vozač Dragana Kalinića koji je sada savjetnik Dodika u njegovom kabinetu. Neka kažu šta su još našli i kod koga je sve bio dokument. Kod ljubavnica i tako dalje i ko ga je kome dav'o. Kako je mogao nekakav vozač da uđe u Arhivu NSRS i uzme dokument?? Kako je moguće? Neko mu je otključao, uveo ga i pustio da uzme. Nije on Pink Panther da uđe na nemoguć način i uzme dokument", kazao je Mektić.

Dodao je da Milorad Dodik pokušava obmanuti javnost tako što sve loše veže uz SDS.

"Milorad Dodik pokušava da obmane javnost i to veže za SDS. On ima patološki problem da sve što ne valja veže za SDS. Nije Kuntoš bio kod Alekse Buhe, ali je dugo bio kod Kalinića. Neka kažu šta je nađeno u nekim fasciklama koje su tu pronađene. Čujem da je bilo nekih papira i dokumenata. Ko je mogao '97. i '98. kad su pravili onaj prevrat kad je on preuzimao Vladu sa dva poslanika, šta su sve iznijeli iz tog Arhiva NSRS i kome su to dali. Pisma Karadžića i Mladića? Ja to ne mogu potvrditi, to neka oni kažu. Neka kažu šta su sve našli, kakve priznanice, na koje novčane iznose. Ko je izdavao priznanice i na koga su adresirane", kazao je Mektić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 6

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Tango9

Srpska posla. Opet navidiku jedna u nizu od podvala. Kada Dodiku zaskripi pod nogama zacas smisle neku aferu da se onjoj raspravlja, to je bas ono "bacanje prasine u oci". Kakav sada Dejtonski sporazum, nidje veze s vezom.

6 0

Hajde

Mile,objasni!!

12 0

lupuss

pa več 150 g. na balkanu je sve gola laž.

6 1

* Sva polja su obavezna