Radončić: Bakir Izetbegović će kandidovati svoju suprugu

Radončić: Bakir Izetbegović će kandidovati svoju suprugu Izvor: N1

Bakir Izetbegović je nedavno kazao da bi kandidati SDA za člana Predsjedništva BiH mogli biti Denis Zvizdić, Šefik Džaferović, Safet Softić ili Adil Osmanović.

Gostujući u emisiji Dan uživo na N1 televiziji Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH, je prognozirao ko bi mogao biti kandidat Stranke demokratske akcije za člana Predsjedništva BiH na izborima iduće godine.

"Neki od njih bi bili odlični. Zvizdić je pokazao na poziciji predsjedavajućeg Vijeća ministara da ne radi ništa. Obećao je 64 zakona, a nije dao sedam ove godine. Imate odlične političare poput Softića, ali i iskusne poput Džaferovića i Osmanovića", smatra Radončić.

Fahrudin Radončić je za N1 kazao koga on očekuje da bude kandidat SDA za člana Predsjedništva BiH.

"Lično mislim i javno prognoziram da će Bakir Izetbegović njihove kandidature koristiti da konfrontira svoje ljude u frakcijskim borbama, a onda će se odlučiti za svoju suprugu Sebiju Izetbegović jer nema hrabrosti da Obavještajnu službu i mnoge državne poluge moći preda bilo kome osim njoj."

Izvor: N1

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 8

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Roko

I da hoće to ti ne možeš da spriječiti ,bolja je od tebe . Ti si bez pomoći udbaške klike sposoban koliko i jalova krava da se muze . A ta žena ima kako ,kaže Dodik ,menadžerske sposobnosti .

3 3

bosanacb

pa vidis bona da je pocistila ukc pa se baki boji da i njega nepocisti iz kuce zato jadan mora sigurno ima sto pari papuca u kuci al su mu malo velike al narasce on to je da ima i za dogodine

0 0

tale

I za Bakirovu suprugu radije bih glasao nego za tebe Scepane....

3 1

* Sva polja su obavezna