Muslin za N1 potvrdio da neće biti selektor fudbalera BiH

Muslin za N1 potvrdio da neće biti selektor fudbalera BiH Izvor: Dean Mouhtaropoulos, Getty Images

Donedavni selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin potvrdio je večeras za N1 da neće preuzeti nacionalni tim Bosne i Hercegovine o čemu je proteklih dana bilo mnogo spekulacija.

''Odbio sam poziv na razgovor u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine'', kazao je Muslin uz napomenu da ima ponude klubova i da neće biti problema s pronalaskom novog angažmana.

On nije prihvatio poziv Komisije za imenovanje selektora BiH na razgovor i nije želio pregovarati tako da su zasad potvrđena samo dva kandidata za mjesto nasljednika Mehmeda Baždarevića. To su Amar Osim i Meho Kodro.

Ime novog selektora fudbalske reprezentacije BiH bit će poznato u narednim sedmicama.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 1

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Scrath

Nece niko da se uhvati u koštac sa NS BiH , da mu oni diriguju kako ce i sta ce . Jasno je od početka bilo da se štima da Amar Osim bude selektor ,ali kao treba opravdanje da je bilo jos kandidata ali koji nisu mogli od ranijih obaveza. Pa upravo zbog opravdanja pred javnosti su ostali kandidati bili svi oni koji imaju ili ce imati bolji i jači angažman nego je to pozicija selektora BiH. Tako da će i Kodro otpasti,jer ima ugovor sa Servetom i pošto neće više biti drugihbkandidata,ostaće jedini izbor Amar Osim.

1 0

* Sva polja su obavezna