Halilović: BiH neće biti poligon Srbije za potkusurivanje

Halilović: BiH neće biti poligon Srbije za potkusurivanje Izvor: N1

Sefer Halilović, predsjednik Bosanskohercegovačke patriotske stranke, naveo je u saopštenju da "BiH neće biti poligon Srbije za potkusurivanje Vučićevih problema".

"Gospodine Vučiću, ne koristite svaku priliku da pomenete RS kao neki autonomni dio i dajete joj prefiks dršavnosti. Vaše učestale uzajamne posjete u Banjaluci i Beogradu sa Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović, kao i održavanje zajedničkih sjednica vlada Republike Srbije i jednog entiteta iz BiH su u najmanju ruku licemjerni i pokazuju da imate velikih problema u Srbiji, kao i sa svim svojim susjedima, pa je očito da u nedostatku vlastitih tema koristite Bosnu i Hercegovinu za dnevnopolitičke obračune i prikupljanje jeftinih poena", navodi se u saopštenju BPS-a koje potpisuje Sefer Halilović.

U nastavku pročitajte integralno saopštenje BPS-a.

Komentara 37

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Suljo

Tako je gospodine generale.Svaka ti je rijec na mistu.Sloboda je nase pravo i to pravo da budemo svoji necemo nikome dati.

0 0

Mostarac

Generale ja bih te odma za Presjednika.

3 1

Fočić Mehmed Aga

Srbi bi Ratka Mladića tako da bi nam, na našu veliku "sreću", Bosna i Hercegovina bila u rukama generala. Ti bi ovog duduka za predsednika ali, da li bi njega za predsednika Hrvati ili Srbi? I, da li si se ikada zapitao, ako ja hoću njega za predsednika, koga će mi kao odgovor na moju "plemenitu" zamisao , poslati Srbi i Hrvati? Bosna nije tvoja "Mostarac", niti je ona Sefera Halilovića. Bosna je i onih koje mi muslimani ne podnosimo ali im ne možemo oteti ono što je njihovo. Neće nam, na kraju krajeva, to dati ili, ti misliš da bi se trebali ponovo latiti nekih rigidnih i radikalnih metoda, ako znaš šta to znači?

3 0

* Sva polja su obavezna