Mladić udaljen iz sudnice!

Mladić udaljen iz sudnice! Izvor: N1

Izricanje presude Ratku Mladiću nastavljeno je danas u Haagu nakon skoro jednog sata pauze, ali je Sudsko vijeće odlučilo da Mladića zbog neprimjerenog ponašanja udalji iz sudnice.

"Medicinska sestra je izmjerila pritisak 180/80, to se zove krizom hipertenzije i zbog toga tražimo od vas da prekinete zasjedanje ili da odustanete od čitanje rezime i pročitate presudu kako bismo smanjili dalju mogućnost da se naruši zdravlje Mladića zbog delikatne situacije sa njegovim krvnim pritiskom", rečeno je iz Mladićeve odbrane.

Ratko Mladić je prilikom povratka u sudnicu počeo da psuje i nije poštovao naredbe sudije, nakon čega je udaljen iz sudnice poslije nekoliko upozorenja.

Izricanje presude pratite uživo na OVOM LINKU.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 1

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Afterdeath

Čeka njega aBd jedno strašno suđenje kada napusti ovaj svijet. Bruka i sramota je za sve Srbe. Što se jado jadni nije bavio naukom kao Tesla da ga se po dobru pamti. Zapravo, mogao je na poziciji u kojoj je bio biti oličenje čovječanstva, odbiti da provodi naredbe, da strogo kazni sve i jednog podređenog koji siluje, kolje, zlostavlja. Ne treba mu veća kazna od toga da se nad njim kad mu duša napusti tijelo vrše svi zločini za koje je odgovoran. Bruko srpskog naroda!

17 1

* Sva polja su obavezna