Dodik poručio Vigemarku: Gradite samo zatvore i sudove

Dodik poručio Vigemarku: Gradite samo zatvore i sudove Izvor: N1

U Banjaluci su danas otvorene nova zgrada Osnovnog suda i rekonstruisana Okružnog suda za šta je utrošeno 5.200.000 KM koje je obezbijedila EU.

Otvaranju nove zgrade Osnovnog suda prisustvovali su predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, ministar pravde Republike Srpske Anton Kasipović i šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunar Vigemark.

U Ministarstvu pravde Srpske navode da je rekonstruisan i adaptiran dio postojeće zgrade Osnovnog suda u Banjaluci i izgrađeni podrum, prizemlje i četiri sprata gdje će biti smješteni arhivski prostor, pisarnica, sudnice, kancelarije za sudije i stručne saradnike, sanitarije kantina i prostor za sudsku policiju.

Prilikom obraćanja prisutnim zvanicama, Dodik je u šali poručio Vigemarku da ''ovdje grade samo sudove i zatvore''.Komentara 18

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

prišt

Pa i slastičad Wigenmark, vidi šta će nama biti potrebno iduće godine u ovo vrijeme zatvori za sada vladajuću bagru!

3 0

Miki

Miki Treba u Bosni i Hercegovini jos vise zatvora a i sudovi da bi politicari stali u njima koji su se obogatili a jadni narod nema dovoljno uslova za zivot. Treba ispitati svima politicarima imovinu i bankovne kartice i ukradeno vratiti narodu "bjednom"

2 0

To je to

Mile je je prvi govorio da Mladić treba ići u Hag. sve zlocince u zatvore itekako.

6 1

* Sva polja su obavezna