VIDEO|Pernar se naguravao s policijom pa završio na podu

VIDEO|Pernar se naguravao s policijom pa završio na podu Izvor: N1

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar u četvrtak ujutro sudjelovao je na jednoj deložaciji, a o svemu je izvještavao na svom Facebook profilu.

"Uživo iz Črnomeljskog puta 3 gdje se deložira obitelj Gračanin zbog kredita Zagrebačke banke", napisao je Pernar i emitirao video.

No, kako se čini iz videa, policija Pernaru nije dopustili da dođe do kuće te s on s njima posvađao.

"Želi se deložirati jedna obitelj koja nije mogla vratiti kredit. U Hrvatskoj navodno postoji sloboda govora, ali javnosti se ne dozvoljava da snima ono što se događa. Deložacija je zakazana u deset sati", rekao je Pernar u uvodu.

"Pitanje je je li moguće da policija može blokirati cestu i da će uhititi saborskog zastupnika", rekao je Pernar snimajući policiju na cesti.

Onda je pokušao proći, no policija mu nije dopustila.

"Neka cijeli svijet ovo vidi. Neka cijela Hrvatska vidi što se ovdje događa. Pustite me da prolazim ulicom, ja sam saborski zastupnik. Neka cijela Hrvatska vidi ovu politiku HDZ-a", vikao je Pernar.

"Pogledajte represiju na saborskog zastupnika, pogledajte ovo što se događa. Pogledajte kako izgleda fašizacija društva pod Andrejom Plenkovićem", rekao je Pernar.

Drugu snimku emitirao je Živi zid, a na njoj se vidi kako policajci nisu dopustili Pernardu da dođe do kuće te kako je on završio na podu.

Na drugoj snimci, koju je emitirao Živi zid, vidi se kako su policajci spriječili Pernara da prođe prema kući. Te kako je on završio na podu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mrežaTwitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 3

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Voda

Za predsjednika Hrvatske.

0 0

Ana

Nemojte samo da Todorić izgubi kunu ..... a ostala fukara kako god...

13 0

Ee

Todoric je Hrvatski faraon s bjelim salom. To je jedan od Franjinih bogatih familija sto bi trebali i vode Hrvatsku. Dno dna.

14 0

* Sva polja su obavezna