Sifet Podžić odgovorio Dodiku za pitanje NATO-a

Sifet Podžić odgovorio Dodiku za pitanje NATO-a Izvor: N1

Republika Srpska će obustaviti primjenu Akcionog plana za članstvo u NATO, rekao je Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske nakon sastanka sa Aleksandrom Vulinom, ministrom odbrane Srbije.

U Danu uživo na N1 gostovao je Sifet Podžić, predsjedavajući Zajedničke komisije za odbranu i bezbjednost BiH.

On je u razgovoru sa Ivanom Crnogorac komentarisao izjavu predsjednika Republike Srpske, te dao ocjenu da li ovakve izjave ruše kredibilitet BiH pred međunarodnim institucijama pa i NATO savezom.

Cijelo gostovanje pogledajte u videu.

Izvor: N1

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 8

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Moj ti...

Pa Dodik nije rekao da mu smeta ulazak FBiH u NATO savez. Republika Srpska neće u NATO. Ja ne želim u NATO, a Dodik kao moj predsedik treba da ispuni volju gradjana. Gradjani Republike Srpske neće u NATO.

8 11

XXX

građani rs su u prvom redu građani BiH referendum samo BiH ima pravo da sprovede a ne entiteti tako da ako se građani budu pitali to će biti na nivou BiH, ma šta god ti mislio

7 7

Mladen Mladenović

Meni je daleko signifikantnije ovo KOMENTARISANJE izjave Milorada Dodika od strane gospodina Podžića, nego sama izjava Milorada Dodika?! Čemu komentar? Da li Srbi i Republika Srpska imaju pravo da donose odluke koje su u njihovom interesu? IMAJU. Da li bilo kakva odluka može da se donese bez saglanostoi sva tri naroda i dva entiteta? NE MOŽE. Prema tome, tu ne postoji bilo kakav prostor za tumačenje bilo koga. Mora se težiti konsenzusu jer bez njega NEMA NIKAKVOG DOGOVORA, što je fenomenalna tekovina "Dejtonskog sporazuma". Da toga nema, davno bi Bosna i Hercegovina ostala i bez Srba, i bez Hrvata.

7 7

* Sva polja su obavezna