Počeo sastanak u Zenici: Ko će dobiti pozive za put u SAD?

Počeo sastanak u Zenici: Ko će dobiti pozive za put u SAD? Izvor: SportSport.ba

Kako je i najavljeno, danas je u 11 sati započeo sastanak novog selektora "A" reprezentacije BiH Roberta Prosinečkog i mlade reprezentacije Vinka Marinovića povodom dva prijateljska meča koja će naši Zmajevi odigrati u SAD-u.

Naši protivnici će biti SAD i Meksiko, a na put će gotovo sigurno igrači iz Premijer lige BiH, s obzirom da se ne radi o FIFA-e terminu, te naši igrači iz inostranstva neće dobiti dozvole svojih klubova.

Sigurno je da će na put krenuti 20 igrača, a danas će biti poznato i koji su to. Marinović je priznao jučer da nema pripremljen spisak, te da će preporučiti Prosinečkom čija će biti zadnja. Sastanku prisustvuju i novi sekretar A reprezentacije Darko Ljubojević, Elmir Pilav i generalni sekretar Jasmin Baković.

Sastanak iza zatvorenih vrata je započeo u Treningu centru N/FS BiH, a fotoreporter SportSport.ba zabilježio je dolazak dvojice selektora, te ostale delegacije.

Više fotografija na ovom linku.

Komentara 4

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Mirsad

Ima da nas "nakantaju "USA i Meksiko, k'o budale.

0 0

Ben KVIK

Bilino polje i dalje treba da ostane Zmajevo gnijezdo.Proširiti tribine za još 15 hiljada mjesta.To je najjeftiniji projekat nego iznova raditi Grbavicu i Koševo.

16 4

Alem

Bilino Polje nema blata.Stadion dobar.Navijači dobri.Sjetite se sramite u Sarajevu.Kao na blatištu.

2 1

* Sva polja su obavezna