Wizz Air od aprila uvodi novu avioliniju Tuzla - Beč

Wizz Air od aprila uvodi novu avioliniju Tuzla - Beč Izvor: N1

Niskobudžetna aviokompanija Wizz Air danas je najavila novu liniju iz Tuzle do Beča, koja će biti uspostavljena 27. aprila sa tri sedmična leta - ponedeljkom, srijedom i petkom.

Iz te kompanije navode da su u odgovoru na pojačanu tražnju i želju za većim brojem povoljnih mogućnosti za putovanja nastavili širiti svoju mrežu linija iz Bosne i Hercegovine, nudeći u ovoj godini ukupno 15 linija do osam zemalja dostupnih sa dva bh. aerodroma, što će dalje doprinijeti povećenju dolaznih i odlaznih turističkih kretanja i poboljšati poslovne veze između zemalja.

PR Wizz Aira Sorina Ratz je izjavila da danas objavljuju dugo očekivanu liniju od Beča do Tuzle, s početkom od 27. aprila 2018. što će predstavljati odličnu destinaciju za odmor za njihove putnike. Cijene karata će se kretati već od 39,99 KM.

Generalni direktor Međunarodnog aerodroma u Tuzli Rifat Karasalihović je rekao da je uprava tog aerodroma pozitivno prihvatila vijest o uspostavljanju linije Tuzla - Beč, što je i bio jedan od njihovih glavnih ciljeva od osnivanja aerodroma u 1998., saopćeno je iz Wizz Aira.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenihmrežaTwitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: Wizz Air , beč

Komentara 2

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Nevjerovatno

kako je osoblje na aerodrumu u Tuzli neljubazno prema putnicima. Takodje od Sarajeva do aerodruma nigdje table-putokaza za skretanje prema aerodrumu. Ko prvi put leti neka mu je dragi Bog na pomoci kod trazenja aerodruma.

9 1

Moje

AERODRUM WTF

3 0

* Sva polja su obavezna