Oprez - ovo su tri najnarcisoidnija horoskopska znaka!

Oprez - ovo su tri najnarcisoidnija horoskopska znaka! Izvor: Shutterstock

Što čini narcisoidne ljude toliko fascinantnima na prvi pogled? Je li to njihov nerealan osjećaj vlastite važnosti ili nadmoćan stav?

Umjesto da na svojoj koži otkrivate 'čari' odnosa s narcisoidnim prijateljem ili partnerom, nastojite izbjeći zbližavanje. Narcisi su toliko puni sebe i obuzeti svojim potrebama da nisu ni svjesni štete koju čine.

Lav

Njihova je narcisoidnost odmah uočljiva jer redovno žele biti u središtu pozornosti i misle da se svijet vrti oko njih. Nitko se ne može mjeriti s njima po umišljenosti. Istinski vjeruju da im pripada samo najbolje i odbijaju spoznaju da drugi mogu biti inteligentniji i uspješniji. Ako nešto žele, koristit će se svim zamislivim sredstvima da to dobiju. 

Škorpion

Pripadnici ovoga znaka od djetinjstva pokazuju znakove patološke narcisoidnosti. Nije ih briga koliko će žrtava pregaziti u procesu ostvarivanja svojih ciljeva, a u tome će još i uživati. Nikako se ne mogu otarasiti osjećaja da su najznačajniji u svojoj okolini. 

Bik

Pazite se Bikova jer su prvaci u pritajenom narcizmu. Napajaju se uspoređujući se s onima koji lošije stoje. Drago im je kad vide da su drugi u odnosu na njih financijski i ljubavno prikraćeni. Opsjednuti su sobom te ignoriraju tuđe stavove i probleme. Tvrdoglavi i nesavitljivi, ne žele čuti da su možda u krivu, piše tportal.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenihmrežaTwitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: horoskop

Komentara 3

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Mala Mu

Vala živa istina....sreća pa ne pripadam nijednom od ova tri znaka!

0 0

Bosanac

Pojma vi nemate

1 0

Antidemokuracija

Bik je najgori od ženske strane za vagu. Živa istina, jarcevis su isti ali zaboraviti ste navesti..

1 1

* Sva polja su obavezna