Lovrinović: Žalostan sam zbog izjava Izetbegovića

Lovrinović: Žalostan sam zbog izjava Izetbegovića Izvor: N1

"Ja sam žalostan, da ne kažem ljut na svakodnevne izjave gospodina Izetbegovića", rekao je Nikola Lovrinović komentarišući izjavu Bakira Izetbegovića da je Čović u Briselu tvrdio da bošnjačke desne stranke pokušavaju da stvore islamsku republiku u BiH.

On je potcrtao da ne zna kako je tekao razgovor u Briselu.

Komentarišući Izetbegovićev intervju Lovrinović je još rekao: "Čime i kako to može HDZ ili HNS, da onim brojem zastupnika i u Domu naroda i u Zastupničkom domu pridonijeti nekoj disoluciji BiH."

Nikola Lovrinović je dodao da se radi o 'zabavljanju javnosti i međunarodnih predstavnika nekakvim imaginarnim strahom da Hrvati mogu nešto da učine da BiH više ne bude'.

"Mi da smo mogli učiniti mi bismo sebi vratili političku poziciju koja nam je davno oduzeta od istih tih predstavnika kada su mijenjali Ustav FBiH, izborni zakon i ustave određenih županija", izjavio je Lovrinović te dodao da se radi o spinu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 30

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Prije ili sad?

Dali su Hrvati bili u pravu 91 god, ili sada.?

2 1

Normalan

Gospodine dali ste zakletvu pred zastavom i ustavom BH da cete postovati njene zakone i braniti u slucaju unutrasnjeg i vanjskog neprijatelja. Zato primate platu. Da imas morala i karaktera bar se nebi pojavio pred kamerama.

19 0

prišt

Lovrinoviću, nafatali ti šefa kako lažundra po Evropi! A inače su ga proglasili, europljani, za napokvarenijeg političara u BiH! Zar to nije dosta sramote čak i za Bošnjake. Dragan europejac?!?!? Ma hajte molim vas! Što bi rekao opet član Predsjedništva iz reda Hrvata BiH!

12 1

* Sva polja su obavezna