Dapčević: Svaki slobodan trenutak provesti u Sarajevu

Dok njene kolege na odmor idu u Milano, Rim, Pariz, London - makedonska pjevačica Tijana Dapčević je odlučila da svoj odmor provede u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Izvor: N1

"Izuzetno se radujem svakom susretu i sa ovim gradom i sa svima vama koji ste moja ekipa. Ja volim da napomenem da imam dosta bliskih prijatelja u Sarajevu. Tako da insistiram da svaki slobodan trenutak dođem u Sarajevo. Nešto malo poslom ali uglavom privatno." kazala je Tijana Dapčević u emisiji  Novi dan.

Posljednji Tijanim hit "Reset" koji je objavljen prije gotovo godinu dana uradio je Mahir Sarihodžić, a kako je Tijana otkrila gostujući kod Emele Burdžović, u pripremi je još jedna pjesma iz Mahirove radionice pod imenom "Prezir". U pitanju je malo brža pjesma a spot će za istu biti snimljen u narednom periodu.

"U sljedećih nedjelju do deset dana po mom povratku u Beograd se snima spot. Kapiram da će spot izaći u martu. Sedmog marta na mamin rođendan".Tijana je premijerno otpjevala i jedan stih "Kada je ljubav nestala niko se više ne seća".

U narednom periodu Tijana planira održati koncerte u Skoplju, Beogradu i Sarajevu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 1

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Kamenko

Dokle ces ih voljeti...jel do kraja koncerta?Koji ste vi pokvarenjaci.....

5 0

* Sva polja su obavezna