Saborski zastupnik dobacio Vučiću: Kad ćeš posjetiti Glinu

Zastupnik Mosta Miro Bulj je tokom posjete srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića Sabora dobacio "kada će posjetiti hrvatsku Glinu", što je očito razljutilo gosta iz Beograda, javlja reporter N1.

Izvor: N1

"Da ne mislite da sam se uplašio vas ili vašeg dobacivanja. Mogu da vam odgovorim kad god hoćete, koliko god hoćete i šta god hoćete", odgovorio mu je Vučić.

Kako je za N1 kasnije kazao Bulj, Vučić je bio "glavni huškač" u Šešeljovom pokretu i zbog toga bi se trebao izviniti.

"Pitao sam ga kada će posjetiti hrvatsku Glinu. Prije svega, on je trebao otići tome narodu i objasniti, jer on je bio glavni huškač u Šešeljovom pokretu. Trebao se izviniti tim ljudima jer je načinio veliko zlo srpskoj nacionalnoj manjini, a nakon toga i Hrvatskoj", rekao nam je Bulj.

Srbijanski predsjednik se danas nalazi u službenoj posjeti Hrvatskoj.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 7

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Bane

Svaki put kada odem u zemlje bivše Jugoslavije shvatim koliko smo svi zapravo jedan te isti narod. Ljudi, manite se mržnje. Devedesetih smo ratovali sami protiv sebe kako bi političari koji nas danas vode profitirali.

2 0

Nin

Vučić je stabilan političar .Korektno govoreći .

4 7

Tambura

Ohoho mitropolit jovan se probudio i misli da je još 91. Moj mitropolite sjetio si se šta ste sanjali 91. A sad pokušaj da saznaš kako ste kako ti reče ko pič....bježali iz slovenije, pa hrvatske, bih pa makedonije pa na kraju s kosova vukući sa sobom svu tu opremu od jna. Efekat nula.

8 2

* Sva polja su obavezna