Izetbegović u Pressingu o Erdoganu i Skakinim gafovima

Izetbegović u Pressingu o Erdoganu i Skakinim gafovima Izvor: N1

Bakir Izetbegović je u Pressingu između ostalog govorio o svojim privatnim i profesionalnim odnosima sa Recepom Tayyipom Erdoganom, komentarisao je i gafove Abdulaha Skake, ali govorio o planovima za budućnost.

Kako mu je izgledao kompletan hao sa gafovima Abudlaha Skake?

"Nisam se probao miješati. Niti se Skaka treba miješati. Neće on govoriti Gradskom vijeću koga hoće, koga neće. Napravio je par gafova, pa nasmijao čaršiju. Ne vidim šta je on loše uradio".

O odnosima sa Erdoganom kazao je da su jako dobri, ali pojasnio je šta BiH ima od tih odnosa:

"Ima podršku na NATO putu, EU putu, snažnu podršku u PIC-u, 150 miliona eura povoljnih kredita za povratnike, mala i srednja preduzeća, 700 miliona investicija od TIKA-e".

Izvor: N1 - YouTube


Kako će odnosi izgledati kada ne bude član Predsjedništva BiH?

"Otiđite 15 minuta na grob mog oca i prebojte koliko je delegacija gore došlo. Ta emocija jedna, Erdogan i ja smo to podigli na jednu tačku, zahvaljujući emociji koja postoji od Turaka", izjavio je.

Za kraj Pressinga, govorio je o svojoj budućnosti:

"Ja planove u životu nisam pravio. Desile su mi se markantne stvari, radio sam značajne stvari. Moje je da se trudim. Ne bojim se klanova, ne razmišljam o tome. Ne odmaram, radim posao, život mi je suhoparan, za sve sam kriv, nemam hobi, nešto nisam zabrinut ako neko drugi preuzme teret", izjavio je.

"Budućnost je na linijama nove strategije EU, koja će natjerati političare da se urazume i da se civilizrano ponašaju", ocijenio je Bakir Izetbegović u Pressingu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 3

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

prišt

<< Skaka napravio je par gafova, pa nasmijao čaršiju. Ne vidim šta je on loše uradio".>> Od sada ćemo klovnove od zanata birati za gradonačelnike. Ovi priučeni, Skaka; nas ne nasmijavaju kako valja! Bakire vrijeme je da se resetujete. Definitivno je vrijeme!

5 1

Xx

E bas mi ga zao . Covjek se smara.

5 2

Visegrad

Bravo Bakire na ustrajnom radu borbe za državu BiH !!!

16 16

* Sva polja su obavezna