Što znači slovo "M" na dlanu

Što znači slovo "M" na dlanu Izvor: Screenshot

Crte na dlanu mogu nam mnogo toga otkriti o nama. Crte ljubavi, života, uspjeha, zdravlja...

Ali što znači ako na svom dlanu crte tvore slovo M?

Vjeruje se da su osobe koje imaju slovo M zaista posebne jer ih rijetko tko ima. Karakteriziraju ih osobine vođe, jaka motiviranosti i disciplina.

Zbog tih su osobina ove osobe vrlo uspješne u svojim karijerama, a najčešće biraju poslove menadžmenta, političke funkcije i sl. Imaju izvanrednu intuiciju i odlični su poslovni partneri te lako "čitaju" prevarante i lažljivce. Ove osobine jače su izražene kod žena nego kod muškaraca, prenosi Večernji list.

Osobe sa slovom M na dlanu uvijek će napraviti potrebne promjene u životu te znaju prepoznati i iskoristiti prilike koje im se ukažu kako bi ostvarili sve što žele. Prema nekim predajama, mnogi slavni ljudi iz prošlosti poput velikih vođa imali su slovo M na dlanu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 3

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Gatanje

Otkada je N1 poceo da prenosi gatke iz dlana.

2 0

živko

Ko kaže daje to slovo "m" , možda je "w"?! A šta ćemo sa Arapima,Kinezima,Japancima,...koji imaju drugo pismo. Setio sam se kad hrišćanski vernici vide u obliku oblaka Isusov lik,krst,Devu Mariju,bradatog boga,.... , a onda muslimanski vernicizbog svoje doktrine ne prikazivanja likova u oblaku vide Muhamedovo ime,reč islam,..na arapskom pismu.

1 4

Bošnjo

ma narodno naprđivanje u dokolici.

1 0

* Sva polja su obavezna