Pucao po firmi, ubio jednog radnika, kasnije i sebe

Pucao po firmi, ubio jednog radnika, kasnije i sebe Izvor: TANJUG/Dimitrije Goll

Jedna osoba je ubijena iz vatrenog oružja, a dvije su povrijeđene u pucnjavi u jednoj firmi u Ruzveltovoj ulici u Beogradu. Napadač je, malo nakon toga, izvršio samoubistvo, rekao u Skupštini Srbije ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

MUP je saopštio da je danas oko 11 sati bivši radnik N.S. (1987) te firme ispalio više projektila iz pištolja u pravcu dvojice radnika, dok je treći skočio kroz prozor.

Kako je navedeno, samo desetak minuta nakon pucnjave, policiji je prijavljen požar na Zvezdari, gde je iz zapaljenog stana policija izvukla N.S. sa teškim tjelesnim povredama. Kako saznaje N1, na tom mjestu se čula eksplozija, sumnja se na ručnu bombu.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je osoba koja je pucala u jednoj firmi u Beogradu u Ruzveltovoj ulici izvršila samoubistvo.  

"Dogodio se jedan incident sa teškim posledicama, gde je jedno lice, koje je očigledno bilo radnik ili bivši zaposleni te firme, ušlo u firmu, izvršilo teško krivično delo, zatim otišlo kući i izvršilo samoubistvo", rekao je Stefanović u Skupštini Srbije tokom rasprave o amandmanima.

Ruzveltova ulica pucnjava Izvor: TANJUG/Dimitrije Goll

Na mjesto pucnjave stigao je veliki broj pripadnika policije i ekipa Hitne pomoći.

Izvor: N1

Komentara 1

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Karma je čudo

Naprednjačka Srbija i “nebeski” narod u tranziciji zla i mržnje.

6 0

* Sva polja su obavezna