Vodolija - najmudriji horoskopski znak

Vodolija - najmudriji horoskopski znak Izvor: Wallpapersworld.net

Njegove intelektualne sposobnosti, želja za znanjem i otkrivanjem čine ga najmudrijim horoskopskim znakom. Iskren je, neukrotiv i pomalo ekscentričan.

On je Vodolija.

Vodoliju je teško ograničiti ili zadržati. Svaki pokušaj završit će bijegom, jer za nju/njega je nezavisnost prirodna potreba i jedino tako se osjeća sretno.

Baš kao što žele biti okruženi vjernim prijateljima, pripadnici ovog znaka se u potpunosti posvećuju bliskim ljudima. Spremni su sve učiniti za njih, te očekujte da vam Vodolija nikada neće okrenuti leđa. Važno je napomenuti da oni apsolutno ništa ne očekuju zauzvrat, dovoljno je samo da budete pored njih, da pokažete iskrenost i razumijevanje.

Vodolije su poznati po svojim izraženim komunikativnim sposobnostima, ljudi obožavaju biti u njihovom društvu. Sa njima možete razgovarati o svim temama - od politike, do historije i svemira.

Ovaj znak traži mudrost i znanje, otvorenih je pogleda i vrlo objektivan. Spreman je uvijek kazati istinu, bez obzira na to što će ona izazvati.

Kao pravi vizionar, čovjek u znaku Vodolije je neukrotiv i intelektualno neovisan. Pun je kreativnih ideja, rješenja i planova i uvijek slijedi svoj put. Intelektualna stimulacija mu je vrlo potrebna, piše B92.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna