Krovovi vikendica vire iz nabujale Une...

Krovovi vikendica vire iz nabujale Une... Izvor: N1

Krovovi vikendica vire iz nabujale Une. Potopljeni su plastenici, voćnjaci, prizemlja kuća u blizini Kostajnice - javlja reporterka N1 televizije Snežana Mitrović s mjesta događaja.

Podsjećamo, u Kostajnici je noćas proglašeno vanredno stanje, jer je vodostaj rijeke Une prešao kritičnu granicu od 450 centimetara, a građani su upozoreni da materijalna dobra i stoku sklone na sigurno, rekao je portparol opštine Aleksandar Pašić.

On je rekao da je u toku jučerašnjeg dana raspoređeno 1.500 vreća sa pijeskom oko kuća u ovom dijelu grada, a sinoć je iz Republičke uprave Civilne zaštite dopremljeno još 1.500 vreća, kojima su noćas branjeni najugroženiji stambeni objekti.

Pašić je dodao da su rječice Tavija i Bubnjarica u koritima i da se Strigova, koja je zaplavila jedan stambeni objekat u selu Mrakodol, povukla.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.Tagovi: una , kostajnica

Komentara 6

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Može i štap za pecanje zabaciti

Taman sad može postaviti na krov ležaljku za sunčanje, a blizu je vode! Može s krova i da skače na glavu.

1 1

bosanacb

rodjen sam na uni i vjeruj mi sta rade ti koji grade vikendice tik uz obalu i betoniraju obalu unistavajuci floru oko une nije mi ih nimalo zao una im samo vraca milo za drago

9 0

Babin 100%

Tako im i treba , te su vikendice i napravite bez gradjevinske dozvole, interesuje me gdje sprovode kanalizaciju - septiske jame, sve pustaju u Unu.

3 1

* Sva polja su obavezna