Milorad Dodik o smrti Davida Dragičevića

Milorad Dodik o smrti Davida Dragičevića Izvor: N1

U Banjaluci je završen sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača koji su razgovarali o smrti mladića Davida Dragičevića.

Dodik je kazao da je potrebna objektivna istina o ovom događaju.

"Neki koriste svaki događaj da okupe građane. Svakog čovjeka koji ima emocije zaboli smrt djeteta, pa tako i mene. Ali ni policija ni država neće se povinovati zahtjevima nekih politika", izjavio je predsjednik RS.

Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač rekao je da se istraga u vezi sa smrću Davida Dragičevića, čije je tijelo prije tri dana pronađeno u Vrbasu, nastavlja, te da će slučaj u potpunosti biti rasvijetljen, a nijedna činjenica neće biti sakrivena od javnosti i porodice.

Ministar je najavio da će danas posjetiti porodicu Davida Dragičevića, izraziti saučešće, te razgovarati sa njima, jer oni sigurno imaju informacija o tome s kim se mladić družio, kao i da im garantuje da će policija uraditi svoj posao profesionalno.

Nestanak Dragičevića prijavljen je policiji 18. marta, od kada je trajala potraga sve do pronalaska 24. marta na ušću rijeka Crkvena i Vrbasa. Građani Banjaluke okupili su se sinoć na Trgu Krajine gdje su prislužili svijeće za stradalog 21-godišnjeg Davida Dragičevića.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 2

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Draga 1d

Šta ima predsjednik entiteta s smrću mladića, to je posao istraznih organa.

17 0

Tvit

Njega je strah što se građani okupljaju bilo kojim povodom, preusmjerava na politiku, izjava je očita.

5 1

* Sva polja su obavezna