Novinarka: Postali ste otac; Isner: Šta? Ne! Bože (VIDEO)

Novinarka: Postali ste otac; Isner: Šta? Ne! Bože (VIDEO) Izvor: Reuters

John Isner je na Mastersu u Miamju došao do najvećeg trofeja u karijeri, a na press konferenciji je saznao da "ima dijete".

"Imate 32 godine, postali ste otac, da li mislite da je to iskustvo... Imate dijete, zar ne?", glasila je konstatacija jedne novinarke, na šta je američki teniser ostao u čudu:

"Ne! Mislim, šta se dešava? Bože...", nasmejao je Isner sve prisutne u sali.

Ubrzo se novinarka ispravila i pitala ono što je željela:

"Da li mislite da vam je porodični život donio više mentalne stabilnosti?", aluridajući na to što je Isner, ubzo poslije vjenčanja, došao do titule.

"Jeste, mnogi igrači su igrali dobro poslije vjenčanja ili vjeridbi. Moj privatni život je veoma stabilan i u pravu ste, pomoglo mi je to mnogo. Shvatio sam da postoje i važnije stvari od tenisa", kazao je iskusni teniser i dodao:

"Oduvijek mi je bilo jasno koliko sam sretan što živim od sporta koji volim, a sada sam u još boljoj situaciji, pošto sam oženio ljubav svog života", kazao je teniser.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: John Isner , atp miami

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna