Komentara 3

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Saraja

Postovani timu N1, Voljela bih kada bi neko od vasih novinara istrazio pricu o gdjici Ljubinki Kulisic iz Zvornika. Idealna prilika da ugostite mladu i pametnu osobu koja se bori protiv loseg stanja u nasem drustvu. K tomu zeli da se kandidira za clana Predsjednistva. Lp.

2 0

Bih

To su bile Mostarske kise zalosnice.Nazalost ruglo i obmana svijesti sta se stvarno pokusava svaki puta napraviti od jedne postene Drzave kakva je Bosna i Hercegovina.Rusioci Bosne i Hercegovine bi nam gradili i modernizirali drzavu koju su prije par godina licno granatirali teskim oruzjem i palili. To su lazni slijepci pez stapa za oslanjanje jer lazu.Oni sve vide ali sute i provociraju nas sa svojim posjetama koje su defakt zavisti i mrznje a ne ljubavi prema nasoj najmilijoj Bosni i Hercegovini.

7 0

Bih

Skandali su prisutni svugdje ali se izvode namjerno da bi se prouzrokovao jedan rezultat licnog cina a to je ne patriotski i ne drzavno ponasanje od jedne strane Predsjednistva da se pokaze licni Cinizam jednog provokanta a ne politicara i zastupnika svog Naroda. Takve osobe moramo iskljuciti iz politickog zivota jer se previse vezu za maticu zemlju a ne za domovinu Bosnu i Hercegovinu ,kao stvarnu Drzavu sviju nas u njoj.Sramota ovakvog ranga se mora osuditi i pojedinca kao Politicara kazniti na najvisem nivou Drzave.

5 0

* Sva polja su obavezna